HISTORIE

In 2001 besluit Mevr. Winny Hoffmann nog een werkmaatschappij toe te voegen aan haar Hoffmann Groep, namelijk Winmix B.V.

Winmix B.V. is een waardevolle toevoeging aan de vele technieken waar de Hoffmann Groep reeds gebruik van maakt. Innovatief en zeer milieu- en omgevingsvriendelijk. Voornamelijk bij projecten waar men te maken heeft met zeer harde grond wordt er van deze techniek gebruik gemaakt omdat trillen schade kan opleveren aan de omgeving en drukken erg moeilijk is vanwege deze zeer harde grond. Naast de werkmaatschappij Winmix B.V. vallen ook Krings International Benelux B.V., Hoffmann Bodemtechnieken B.V. en Wedam B.V. of W-dam B.V. onder de Hoffmann Groep. Samen voorzien zij aannemers en grondverzetbedrijven al ruim 40 jaar van veilige sleufbekistingen en bouwkuipen t.b.v. riolerings- en infraprojecten.

Bij het drukken en trillen van damwanden, het aanbrengen van Berlinerwanden, stempelingen, gordingen, verankeringen en Soilmix wanden kunnen bovengenoemde bedrijven de klant tijdens het hele project van A tot Z bijstaan. Vanaf de eerste tekeningen tot aan de oplevering van het project, de klant kan alles door de Hoffmann Groep laten verzorgen.

De Hoffmann Groep is met al haar werkmaatschappijen de partner in de bouw en infra en biedt voor elk project de optimale oplossingen. Door een goed overleg en een goede communicatie met korte lijnen is de Hoffmann Groep in staat om zijn klanten totaal te ontzorgen gedurende het hele project.